Wat is Tyro

Tyro

De man achter de cosmetica van Tyro is Dr. A. Molenaar, een (inter)nationaal plastisch chirurg die zich ruim 35 jaar met esthetische chirurgie bezighield. Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de plastische- en esthetische chirurgie besloot hij zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorgingslijn, die volledig voorziet in alle voedingsstoffen waar de huid om vraagt. Geïnspireerd door de verzoeken van vele patiënten heeft hij, in nauwe samenwerking met zijn echtgenote en tevens assistente Antoinette Molenaar, de uitgebreide en uitgebalanceerde cosmetica lijn van Tyro, op basis van hoogwaardige werkzame stoffen, ontwikkeld.

Onze huid is veel meer dan alleen een verpakking van ons lichaam. De huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Zij regelt in belangrijke mate onze lichaamstemperatuur en waterhuishouding. Daarnaast is onze huid ook de `boodschapper`van onze status, ras, gezondheid en natuurlijk leeftijd. Juist de zachte perzikhuid van een pasgeboren baby verkeert vaak in de perfecte conditie. Maar..... hoe komt het nu dat de huid van een baby zo perfect is?

Dit komt door de amionvloeistof waarmee zij voor de geboorte is omgeven en één van de meest kenmerkende ingrediënten van deze vloeistof is, naast oliën en vetten, .....zout! Zout houdt water vast en water (vocht) is het allerbelangrijkste bestandsdeel voor een effectieve huidverzorging.

Deze betrekkelijke eenvoudige maar zeer wezenlijke gegevens vormen de basis van de complete, exclusieve Tyro huidverzorgingslijn met natuurzuivere producten voor verzorging en voeding van de huid.

Alle producten van Tyro zijn hypo-allergeen. Tyro test niet op dieren. Tyro is van oorsprong een nederlands merk